Over de inhoud:

Wat is vertellen? Wat is het geheim van de Bijbelverhalen? Waarom vertel je ze eigenlijk?Hoe kan er zó verteld worden, dat de hoorders het gevoel krijgen dat deze verbazingwekkende en tijdloze verhalen zich afspelen in hun leven van alledag?

Waar vertellen op school en in de gemeente plaatsvindt, mag de hoorder ervan uitgaan dat de verteller gezocht heeft naar een antwoord op deze vragen. Immers gaat het bij het vertellen van Bijbelverhalen over niets minder dan ‘inwijden in geloofsgeheimen’. En dat doe je niet zomaar! 
‘Het Geheim van Vertellen’ biedt hierbij een helpende hand.

Over de schrijver:

Na 15 jaar basisonderwijs werd Hans van Dalen (1954) in 1992 hoofd van de afdeling Kinderprogramma’s van de Evangelische Omroep. Met de Bijbel als bron en voortdurend werkend vanuit nieuwe invalshoeken kwamen vele Bijbelverhalen de tv-wereld in, zoals ‘De Ark van Stekeltje’, ‘Een verhaal dat groeit’, ‘The Miracle Maker’, ‘Testament’ en de dramaserie ‘De Rooie Draad’.

In 2004 vervolgde hij zijn zoektocht naar nieuwe wegen voor de tijdloze Bijbelverhalen, nu opnieuw als groepsleerkracht in het basisonderwijs.

Hans van Dalen is oprichter van het ‘Centrum voor Vertellen’, een stichting die in 2010 in het leven is geroepen om de ontwikkeling van de Bijbelse verteltraditie in ons land en daarbuiten een krachtige impuls te geven. Zij richt zich op iedereen, die zich aangetrokken voelt tot en geïnspireerd is door de verhalen van het Oude en Nieuwe Testament.

Bestelmogelijkheden:

U maakt € 22,40 (prijs inclusief de verzendkosten) over op rekeningnummer IBAN NL84 RABO 0303 9254 42 onder vermelding van: Het Geheim van Vertellen. Als u dan een mail stuurt naar info@centrumvoorvertellen.com ontvangt u het boek binnen 10 dagen.
U maakt € 10,00 over op bovenstaand rekeningnummer onder vermelding van: Het Geheim van Vertellen-digitaal. Als u dan een mail stuurt naar info@centrumvoorvertellen.com ontvangt u het e-book binnen 7 dagen in een PDF via de mail (wetransfer).

(Visited 62 times, 1 visits today)