Bestuur

Hans van Dalen

Foto Hans

Als je ontdekt hebt dat bij goed vertelde Bijbelverhalen de wereld van God werkelijk binnenkomt bij de kijker en zij zich verbonden gaan voelen met de aanwezige HEER, tja, wat wil je dan nog anders doen dan Bijbelverhalen maken. Dus op naar de volgende serie van ‘De Rooie Draad’.

 

Na 15 jaar actief geweest te zijn in het basisonderwijs als leerkracht werd Hans in 1992 hoofd van de afdeling Kinderprogramma’s van de Evangelische Omroep. Daar was hij verantwoordelijk  voor talrijke radio- en televisieprogramma’s, die ten doel hadden kinderen in Nederland nieuwsgierig te maken en in te winnen voor het Koninkrijk van God.

Peter van der Wolf

Centrum voor Vertellen, Peter van de Wolf, Bestuur

Als manager EO Internationaal is het voor Peter een DNA-houding geworden om ieder media-initiatief te steunen dat mensen voor het Evangelie in wil winnen. En daarom is hij bestuurslid bij het Centrum voor Vertellen. De Bijbelverhalen moeten steeds weer opnieuw de wereld in. Ze moeten gezien en gehoord worden.

 

Na een aantal jaren gevaren te hebben als stuurman op de Grote Handelsvaart bij o.a. Van Ommeren, kwam Peter in 1972 kwam bij de Evangelische Omroep en vervulde daar tot en met zijn afscheid in 2015 diverse leidinggevende taken als Manager Programmazaken en Clustermanager CPPR, Drama en EO Internationaal. 

 

Leo de Vos

Pasfoto 2016

Goede verhalen boeien me omdat daarin de mens in al zijn grandeur en misère wordt uitgetekend. Dat geldt eens te meer voor Bijbelverhalen omdat de mens daar voortdurend wordt geconfronteerd met de grote bestaansvragen die gaan over zijn oorsprong, levensdoel en bestemming. Een nieuwe serie Bijbelverhalen ná ‘de Rooie Draad’ spreekt dan ook eigenlijk voor zichzelf!

 

Leo is vanaf 1984 22 jaar werkzaam geweest bij EO Kinderprogramma’s en als gepensioneerd mens nog steeds bezig met het schrijven van verhalen en antwoorden op levensvragen, o.a. van kinderen.